ingyen
webstatisztika

KRATOM
A TERMÉK EURÓPÁBAN FORGALOMBAN VAN EMBERI FOGYASZTÁSRA, DE A MAGYARORSZÁGI JOGSZABÁLYOK MIATT ITTHON KIZÁRÓLAG BOTANIKAI ÉS ANALITIKAI CÉLOKRA ÁRUSÍTHATÓ.

Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy kratom termékeink kizárólag ellenőrzött, tiszta, szabad forgalmú növényi komponensekből készült botanikai/analitikai minták, semmiképpen nem élelmiszerek vagy azok összetevői, nem gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, vagy étrendkiegészítők!

Termékeink megrendelésével tudomásul veszi és elfogadja a fent leírtakat!


 Malay Green
Raktáron
2 990 Ft
 Green Cambodian
Raktáron
2 990 Ft
 Borneo Green
Raktáron
2 990 Ft
 Maeng Da Green
Raktáron
2 990 Ft
 Thai Green
Raktáron
2 990 Ft
 Maeng Da Red
Raktáron
2 990 Ft
 Thai Red
Raktáron
2 990 Ft
 Bali Red
Raktáron
2 990 Ft
 Super Red
Raktáron
2 990 Ft
 Dragon Red
Raktáron
2 990 Ft
AkciósÚj
 Cameo Prémium
Raktáron
2 990 Ft 2 841 Ft

FONTOS!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba, a végső fogyasztó számára kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Kiemelt partnerünk