ingyen
webstatisztika

Szlovákiába és Csehországba a szállítási idő 2-3 nap. A szállítás díja 1.700 Ft. A házhozszállítás csak online bankkártyás fizetéssel elérhető.

A VitAnna Üzletházban (1024-Bp. Retek utca 10. A Mammut 1 parkolóház bejáratával szemben,  a Hajas szalon mellett) a személyes átvétel ingyenes, készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges.


Hétfő - Csütörtök: 10:00 - 18:00
Péntek: 10:00 - 15:00-ig
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA


Csomagküldő.hu átvevőpontra a szállítás INGYENES! Csak Online bankkártyás fizetéssel vehető igénybe.
 

Személyes átvétel esetén a végösszegből 1.000 Ft kedvezményt biztosítunk!


Magyarország területén a szállítás minden esetben INGYENES!

UTÁNVÉTES FIZETÉS esetén a SZÁLLÍTÁS INGYENES, csak az utánvétkezelés költségét kell fizetni, ami 350 Ft

Szerződéses szállító partnerünk  az Express One és a GLS futárszolgálat.

A megrendelt termékeket  az Express One vagy a GLS futárszolgálat szállítja ki, a küldemény feladásakor a rendelésben szereplő e-mail címre elküld minden információt, beleértve a csomag számát is.


A kézbesítés napján SMS értesítést küld a kiszállítás várható időintervallumáról a csomag nyomon követése a GLS online rendszerében itt lehetséges
Abban az esetben, ha a futár nem talál senkit a megadott címen, a csomag a GLS depójába kerül, és a következő munkanapon vagy egyeztetett időpontban ismételt kézbesítési kísérlet következik.
Utánvétes fizetési mód választása esetén a futárszolgálat által kézbesített termék árát a futárnak kell kifizetnie készpénzzel vagy bankkártyával.
Online bankkártyás fizetés esetén a futárnak fizetni nem kell.
Kiszállítás kérhető GLS csomagpontra is, ebben az esetben a futárszolgálat értesítést küld, ha a küldemény a csomagpontra beérkezett és átvehető.


GLS vevőszolgálat címzetteknek: 1/802 02 65


GLS csomagpont kereső:Express One Csomagpont kereső:A CSOMAGKÜLDŐ.HU PARTNERE VAGYUNK, ÍGY LEHETŐSÉGED VAN A HOZZÁD LEGKÖZELEBB ESŐ ÁTVEVŐPONTRA RENDELNI A CSOMAGOD, AMIT MÁR AKÁR MÁSNAP ÁTVEHETSZ.

Csomagküldő átvevőhely kereső:A csomagokat légbubis borítékban vagy szükség esetén kartondobozban adjuk fel szállításra.

Extrém meleg vagy hideg időjárás esetén minőségbiztosítási okokból pénteki napon, illetve hosszú hétvégék előtti munkanapon nem adunk fel csomagot. A pénteken feladott csomagokat szombat-vasárnap a GLS konténerekben tárolja, ahol a hőmérsékleti körülmények a termékek károsodásával járhatnak.


Mit jelent a BARION™?


A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz

Első a biztonság

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:


A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.